Alvast kamperen op de Kampeer & Caravanbeurs

Het is jammer, maar toch is het een feit. Het wordt kouder en de dagen worden korter. Wat was het dan toch lekker dat de temperatuur hoger was en de zon scheen. Zeker als je op reis was en je vrij kon bewegen op een camping in je tent of rondtoerde met je caravan of camper. Dat is voor herhaling vatbaar dat kamperen. Alleen volgend jaar willen we het toch iets anders doen. Andere bestemming, nieuw of beter materiaal.

Gelukkig is de jaarlijkse kampeer & caravanbeurs er weer, zodat de voorpret alvast kan beginnen. De 53e editie van de beurs vindt plaats op woensdag 11 oktober tot en met zondag 15 oktober 2017 in de jaarbeurs in Utrecht. Een leuk dagje uit met korting van €3,50. 

 Het thema is dit jaar Nederland. Ons land heeft heel wat te bieden. Natuur, leuke plekjes en is daarbij ideaal om er snel even lekker tussen uit te gaan. Voor iedereen is er weer van alles te beleven.

Je kunt je weer oriënteren op trends, nieuwe snufjes of bestemmingen. Er zijn heel veel acties en leuke aanbiedingen. Je kunt leuke prijzen winnen.  Ook voor de groentjes onder ons is er een afdeling onder de naam “Camperen voor Broekies” Hier kan iedereen, beginner of ervaren  terecht voor vragen en adviezen bij deskundigen.

Voor een leuk dagje uit met dit herfstweer en vakantie ideeën, op naar de kampeer & caravanbeurs in Utrecht dus. De prijs aan de deur is €12,50 p.p. Of bestel alvast je kaartje met een korting van €3,50, zodat je gelijk door naar binnen kunt 

Kijk voor een koopje