LOI biedt 100 cursussen op HBO niveau, schrijf je nu in!Je wilt je carriere omgooien of juist promotie maken.  MBO of HBO volgen? Een taal leren of een leuke hobby? Er is keuze genoeg uit het aanbod van ruim 8500 opleidingen.

Hoe je studeert, ook dat bepaal je helemaal zelf. Je kunt u kiezen voor thuisstuderen met begeleiding via internet. Dan heb je alle flexibiliteit om te studeren waar en wanneer het je uitkomt. Wil je liever meer interactie en regelmaat, omdat je er anders toch niet aan toekomt? Dan kunt je bij de LOI ook diverse opleidingen klassikaal volgen. kijk in het aanbod

 


 

Test je beroepskeuze op www.123test.nl


Studieboeken nodig? Bekijk het assortiment ook bij Cosmox.nl. Een webwinkel hoofdzakelijk gericht op boeken en muziek


Studieplan.nl is een snelgroeiend opleidingsinstituut in Nederland. Je studeert thuis in je eigen eigen tempo. Er worden ruim 350 verschillende kwaliteitscursussen aangeboden, van hobby tot beroepsgerichte studies, voor iedereen betaalbaar.

Je studeert door middel van een unieke leermethode waardoor het gebruik eigenlijk zijn eigen docent is. De leerstof is helder en duidelijk geschreven. Stap voor stap wordt alles uitgelegd. Door de kennisvragen, oefeningen of proefexamens test je je kennis en weet je precies welke leerstof je  beheerst. Naar de site


Zelfvertrouwen-2011-Box-3dE-cursus blijvend zelfvertrouwen

Ben je een twijfelaar? Twijfel je over van alles, of je alles goed doet en wel de juiste keuzes maakt?
Ben je regelmatig onzeker in je werk of privéleven? Maak je je druk wat anderen van je denken? Je hebt niet het idee dat je een succesvol leven leidt?

Je kunt alles op eigen kracht. Voel je beterder en wordt ook succesvol Kijk hier voor meer informatie

 

 


EHBO cursus bij Kinderen - iedereenehbo.nlIedereenEHBO.nl  biedt verschillende EHBO cursussen aan, gericht op volwassenen, kinderen en senioren. Een EHBO cursus bestaat uit theorie en een praktijkdeel. De theorie leer je online. Direct na de aankoop krijg je online toegang tot de campus en kun je starten met de theorie. De theorie wordt afgesloten met een theorietoets.

Nadat de toets is gehaald, mag je je aanmelden voor de praktijkbijeenkomst die op 200 locaties in heel Nederland worden georganiseerd. Tijdens de praktijkbijeenkomst leer je alle handelingen en als je ook hiervoor slaagt ontvang je de nationale EHBO pas. De cursus EHBO bij Kinderen is officieel gecertificeerd door het Rode Kruis.

Op de website kunnen de cursussen EHBO bij Kinderen, EHBO bij Volwassenen en EHBO bij Senioren afgenomen worden. Daarnaast wordt ook EHBO voor gastouders aangeboden.

schrijf je hier in voor een cursus waar je je hele leven wat aan hebt.


Makkelijk theorie-examens oefenen

DriversOnly is dé site waar je  terecht kan als je een theorie certificaat wilt halen voor de auto, motor of bromfiets. Naast de volledige theorie op deze site, kun je eindeloos oefenen met de theorie-examen module. Deze module stelt je in staat de theorie op een makkelijke, overzichtelijke en goedkope manier op de CBR wijze te leren. Na afloop van de examens, krijg je een volledige analyse van je fouten en zie je of je geslaagd of gezakt bent.
Autotheorie
Motortheorie
Bromfietstheorie


Cursus online programma maken

In deze cursus leer je al vanaf de eerste les hoe je eenvoudig en direct kunt starten met jouw Online Inkomen. Michel Penterman, die zelf met zijn online gitaarlessen uitermate succesvol is, heeft een Passie voor Online Inkomen en legt je duidelijk en op een inspirerende wijze uit hoe je je dromen middels kleine stapjes direct omzet in daden.

 

Bekijk hier de website