Verzekeren doe je voor als… Inderdaad, eigenlijk vinden we het nu niet altijd allemaal nodig, maar je leven kan in een seconde radicaal verandert zijn. Ongeluk, brand….? Het kan er allemaal flink emotioneel en vooral financieel op inhakken. Daarom is het goed om je te verzekeren tegen bepaalde zaken om niet financieel aan de grond te raken en dat je je leven weer op kunt pakken. Want zeg nou zelf, dat sparen voor voorvallen wil toch ook niet altijd lukken.

Waarvoor je je wilt verzekeren hangt af wat je zelf belangrijk vindt en hoe je levensstijl is. Ook de maandelijks premie is van belang, want het is uiteraard ook wel leuk als je naast je vaste lasten nog wat kan leven. Er zijn vele verzekeraars die je kunnen adviseren en verder helpen. Zij kunnen je goed informeren wat er gedekt wordt en tot hoeveel de vergoedingen zijn. Laat je goed informeren en kijk naar de dekkingen, want het zou zo maar eens kunnen dat datgene net niet in de dekking zit. En daar zit je dan met een flinke schadepost en je zorgen, omdat je een tientje meer in de maand teveel vond.


Verzekeraars REAAL is een Nederlandse verzekeraar met een compleet aanbod van flexibele producten voor particuliere en zakelijke klanten. REAAL gaat voor eenvoud en helderheid in geldzaken en een goede administratieve afhandeling. Zij maakt gebruikt van innovatieve producten hiervoor. Met toegankelijke en heldere bank- en verzekeringsproducten helpt REAAL je groeien in financiële mogelijkheden.  Of je nu particulier of zakelijk bent.

Bij REAAL kun je terecht voor onder andere de volgende producten:

  • Inboedelverzekering
  • Reisverzekering
  • Woonhuisverzekering
  • Rechtsbijstandverzekering
  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Overlijdensrisicoverzekering
  • arbeidsongeschiktheidsverzekering