Gratis je post versturen of bellen met antwoordnummer of 0800 nummer.

Tegenwoordig gaat alles vliegensvlug per mail. Contact zoeken met overheid of bedrijven gaat allemaal met de pc. Toch zijn er momenten dat je liever iets op papier verstuurd. Of  het is gewoon nodig dat er contact wordt gezocht per papier. Formulieren moeten dan toch echt per post worden verzonden. Vaak krijg je dan een envelop erbij waarmee je alles terug kunt zenden.

Maar goed. Je zult net zien: Waar was die envelop nu gebleven? Of je wilt iets verzenden en natuurlijk heb je geen postzegel in huis.  Toch kun je toch voordelig je post versturen. Instanties, overheid en bedrijven hebben vaak een antwoordnummer om de drempel met de klant laag te houden om contact te hebben. Zij betalen dan de frankeerkosten. Dus geen postzegel nodig.

Ook als je liever iemand spreekt kun je even kijken of er geen goedkopere mogelijkheden zijn.  Er wordt vaak geschermd met telefoonnummers van de klantenservice. Natuurlijk zijn er dan ook nog weleens (extra) kosten aan verbonden, voor jou dan. Terwijl jij al een klant bent met een probleem, moet je ook nog eens (extra) betalen. Het is altijd handig om even na te kijken of een bedijf of instantie toevallig niet een 0800 nummer heeft waarmee zij als service de telefoonkosten betalen.

Ben je op zoek naar een antwoordnummer of een gratis 0800 nummer? Bezoek dan eens Antwoordnummer.nl. Erg handig om te zoeken naar wat je nodig hebt. Niet gevonden? Helaas, dan zul je toch echt moeten betalen.

Kijk voor een koopje