Koude Pasen

Je kunt zeggen wat je wilt, maar wat was het heerlijk het laatste weekend. Er was nog hoop dat het zou doorzetten naar Pasen. Maar het mag niet zo zijn. Als bijna iedereen een lang weekend vrij is komt ons Hollandse weer voor de dag. Het voorjaar is er ook even tussenuit en dus wordt het weer koud, donker en met hier en daar nattigheid.

Pasen staat voor een nieuw begin, zowel in het christelijk geloof als voor vele anderen. Pasen valt in de lente, waar alles weer gaat groeien en bloeien. Ook al hebben we dan geen of weinig zon, laat dat geen begin zijn van chagrijnige paasdagen. Je bent vrij met elkaar dus maak er een gezellige dag van.

Ga eieren zoeken of verstoppen. Wie bepaalt dat dat achterlijk is of dat je daarvoor te oud bent. Je bent nooit te oud om lol te hebben met elkaar.Verf eieren, ontbijt of brunch lekker uit gebreid , verban je mobiel, zet de pc uit en ga eens ouderwets een bordspel doen. Lekker een gourmetje of iets dergelijks en voor je het weet worden koude paasdagen lekkere kneuterige gezinsdagen. Vier het voorjaar!

Paas feestwinkel

Nog op zoek naar leuke dingen voor de Paasdagen? Tafel leuk aankleden, verschijn je als paashaas op een feestje? Bekijk eens het assortiment van de paas-feestwinkel.  Een zeer uitgebreid assortiment voor gezellige dagen. Bestel nog snel, dan wordt je bestelling binnen 24 uur verzonden.

Wil je eieren verven zonder chemische stoffen, bekijk eens het volgende filmpje. Leuk om te weten.

Kijk voor een koopje