Tweedehands of gebruikte spullen zijn net zo goed

Op zoek naar dat ene meubelstuk, spelletje of speelgoed? Maar je wilt er niet het volle pond voor betalen? Of is het niet meer verkrijgbaar in de winkel? Er zijn veel online marktplaatsen waar je spullen kan kopen en verkopen. Je kunt vaak datgene vinden wat je wilde hebben voor een leuke prijs. Let wel bij het bieden of kopen wat het product nieuw kost. Vergeet ook de eventuele verzendkosten niet mee te nemen in je berekening.

Heb je zelf nog spullen die je niet meer gebruikt en zijn ze nog in goede staat? Bied ze te koop aan. Je maakt er iemand blij mee en vangt zelf nog een zakcentje. Weggooien kan altijd!


Marktplaatsen 

Op onderstaande sites kun je je spullen gratis te koop aanbieden of juist datgene vinden wat je al die tijd al wilde kopen:


DaWandaSchrijf je nu in en ontdek DaWanda, de online marktplaats met unieke producten gemaakt door onafhankelijke designers!

Laat je hier gratis inspireren

 


tweedehands 

leappLeapp.nl: Gebruikte Apple, met de service en kwaliteit van nieuw!

Leapp.nl is een online aanbieder van gereviseerde Apple computers. Bestellingen worden direct uit voorraad geleverd binnen maximaal 3 dagen, maar in de meeste gevallen is het product de volgende dag al in huis. Op alle producten geldt standaard 12 maanden garantie die uit te breiden is tegen een zeer lage meerprijs.

bekijk hier het aanbod


Tweedehands computertje gewoon als nieuw.

iUsed Store levert via de webshop iUsed.nl refurbished (tweedehands) Apple computers. Via de webshop TweedehandsNotebook.nl levert iUsed Store refurbished (tweedehands) Windows laptops van de merken HP, Dell en Lenovo.

iused-banner-160x600Enkele punten van beide webshops:

  • Scherpe prijs – Tot 75% goedkoper dan nieuw;
  • Garantie – Standaard 24 maanden garantie;
  • Goede kwaliteit – Hardware grondig getest en gereinigd;
  • Snel aan de slag – Schone installatie van het besturingssysteem;
  • Direct leverbaar – Alles uit eigen voorraad geleverd;
  • Gratis verzending – Standaard gratis bezorgd bij je thuis of op werk;
  • PostNL PakjeGemak – Bepaal waar en wanneer je het pakket in ontvangst neemt;
  • Eigen afhaalpunt – Mogelijkheid tot afhalen in Nieuwegein;
  • Niet goed, geld terug – Kosteloos retourneren binnen 14 dagen;
  • Landelijke service – Meer dan 20 servicepunten in Nederland en België.

Bekijk hier de actuele voorraad van iUsed.nl en TweedehandsNotebook.nl.


Tweedehands e-books

Je e-reader of pc staan vol met boeken die je al gelezen hebt. Of je zoekt dat ene e-book, maar je vindt de prijs veel te hoog.  Bij Tom Kabinet kun je legaal tweedehands boeken kopen en verkopen. Kijk hoe het werkt even op de site.