Vakantiebeurs met korting

Het nieuwe jaar komt eraan en dat betekend ook weer dat er leuke beurzen in aantocht zijn! Het seizoen trappen we af met de Vakantiebeurs (van 11 t/m 15  januari) in de Jaarbeurs in Utrecht.Vakantiebeurs 2017 336x280

De vakantievoorpret met korting (Vul code ZNX16498 in)  begint hier

koop je je kaartje in de voorverkoop, dan pak je €3,50 korting en tijdens het evenement krijg je €2,- korting.

Online bestellen heeft uiteraard ook als voordeel dat je gelijk naar binnen kan en je niet in de rij voor de kassa hoeft te staan. Kun je gelijk beginnen aan het vakantiegevoel!

 

Laat je inspireren bij een van de honderden reisaanbieders, ontdek nieuwe bestemmingen en praat met plaatselijke bewoners. Werk ook gelijk je bucketlist bij.

Maar je kan nog veel meer doen dan je alleen laten informeren; laat je danskunsten zien en doe mee met traditionele dansen, proef heerlijke lokale delicatessen, test je uithoudingsvermogen tijdens het suppen en het beklimmen van een rotswand.

Dit is niet alles, er is nog veel meer te doen, ervaren en te beleven. Waan je in Zuid-Afrika, in de jungle van Oeganda en Azië. Wandel van Frankrijk naar Portugal en Italië. Hetis allemaal mogelijk op de Vakantiebeurs. Maak jouw rondje rondom de wereld en voel je alsof je al op je volgende vakantiebestemming bent aangekomen

Gebruik dus deze code ZNX16498  op de bestelpagina voor de korting en ga op vakantie in januari!

 

Kijk voor een koopje