Vol verwachting klopt ons hart.

Vol verwachting klopt ons hart. Nog een week voordat er weer velen cadeautjes gaan uitpakken. Verlanglijstjes worden samen gesteld, schoentjes gezet en kinderen dromen van alles wat hun kinderhartjes wensen. Hopen dat ze datgene krijgen wat ze zo graag willen hebben. Alle Sinterklazen geven niet alles wat hun hartje begeert, maar wel zijn ze op zoek naar iets leuks en origineels waar ze iemand mee kunnen verblijden. Op zoek naar iets leuks dat in je budget past, of juist iets heel anders en origineels? Sinterklaas kan ook hier nog even snuffelen.


Stuur een chocolade Sinterklaas- of Kerstwens..
Soms vindt de Sint een enkele letter van chocolade maar karig en kan hij daar niets mee zeggen. Gelukkig kan hij hier zijn ei kwijt met het versturen van een telegram, maar dan in chocolade.

Verstuur je bericht hier


De leukste Sint kado's vind je op Kidzgifts.nl!

Op Kidzgifts vind je alle leuke en populairste kinderproducten van dit moment. De winkel biedt een uitgebreid assortiment met de leukste kinder cadeaus tegen scherpe prijzen. Bij Kidzgifts kunnen de cadeaus mooi worden ingepakt en verstuurd met een persoonlijke boodschap. Voor de meeste cadeaus: Vandaag besteld, morgen in huis! Sint snuffelt ook hier even rond.


Geef de Pluim: cadeaubon vol belevenissen
Ook als de Sint totaal geen idee heeft wat hij moet geven, dan geeft hij een pluim voor goed gedrag van het afgelopen jaar cadeau. Met de Pluim geef je een cadeau met de keuze uit een ruim aanbod van honderden belevenissen, verwencadeaus en goede doelen per prijscategorie. Deel hier je pluim uit


Trapauto's kopen
Auto rijden is mogelijk met Trapautoshop.nl. Deze winkel verkoopt vele merken en modellen speelgoedauto’s. Het assortiment bestaat o.a. uit trapauto’s die kinderen zelf moeten voorbewegen en elektrische modellen. Er zijn Ferrari’s, Mercedessen, Volvo’s, Mini Coopers, Audi’s en nog veel meer.

Help hier je kind op weg


De Speelgoedwinkel heeft een zeer uitgebreid en uniek assortiment educatief speelgoed, houten speelgoed, pluche knuffels en trap- & loopauto’s. Maar ook voor familiespelletjes, buitenspeelgoed, oud Hollands speelgoed en nog veel meer speelgoed kun je in deze speelgoedwinkel terecht.


Knuffelparadijs.nl is de grootste pluche knuffeldieren postorder van Europa.

De Sint deelt graag knuffels uit dus besteld hier knuffels

 

 

 

 


Gezelschapsspellenshop.nl

Niets leukers vind de Sint om met zijn allen gezellig een spelletje te spelen. Hier kan hij zijn hart op halen betreffende bordspellen. Een zeer groot assortiment aan bordspellen. Zelfs in allerlei uitvoeringen en speciale edities. De Sint speelt ook hier  tussen wel meer dan 2500 spellen.


Laat de Sint eens kijken bij Drogisterij.net. Daar vind hij bijvoorbeeld een heerlijk luchtje voor hem en allerlei luchtjes en ontspannen producten voor haar. Nu een actie van LÓreal Paris: 1+1 gratis. Bezoek de winkel hier

>

 

Kijk voor een koopje