Even geen werk. Niets aan je hoofd en gewoon wat leuks gaan doen of op zoek naar belevenissen in de tijd die je even voor je zelf hebt? Er is genoeg te doen! Bekijk bijvoorbeeld bij Beurzen & evenementen wat er allemaal op de planning staat, doe een leuk idee op voor een dagje uit of bekijk de andere mogelijkheden.

beurzen & evenementen Dagje uit boeken/ tijdschriften gamen, film & muziek


avondje uit & uit eten hobby & knutselen sport & fitness liever reizen in je vrije tijd?


Landelijk bioscoopagenda

Gezellig er even uit naar de bioscoop. Welke films draaien er in welke bioscoop? Bekijk de complete bioscoopagenda van Nederland hier


Wil je weten wat er allemaal gaat komen, bekijk hieronder dan de agenda’s van de verschillende evenementencentra’s in ons land.


 

your eventBeleef wat in je vrij tijd!!

Leer vliegen, ga driften of racen.

Your-Event.nl, een specialist in exclusieve Belevingen en Arrangementen.

Hier kin je nog eens originele dingen vinden die je kunt doen.


 

Leef je eens lekker uit met paintball op bijvoorbeeld het Paintballstrand, in een loods of op een boerderij!

 

Ambisio is een onderneming dat zich richt op paintball en heeft verschillende games met verscheidene speelvelden. Er zijn vestigingen in o.a. Harderwijk, Nijmegen, Rotterdam en Antwerpen.
Voorzien van een stevige overall, een beschermend masker en natuurlijk je paintballgeweer betreed je een van de uitdagende arena’s. Durf jij het aan?! Bestel nu je paintball tickets!


Ontdek de schoonheid van Friesland vanaf het water!

Bij JFT-Watersport.nl worden 50 boten verhuurd in Friesland. Hiermee is JFT Watersport in Sneek een van de grotere havens voor de verhuur van boten. Er worden zeilboten en sloepen verhuurd en ervaar zo een prachtige extra ervaring in de mooie provincie Friesland! Het vaarseizoen loopt van maart tot november.

• Altijd voordelige acties
• Aangesloten bij de HISWA
• Bij slecht weer gratis verschuiven van de boeking
• Geen borg verschuldigd bij afvaart

Boek hier je zeiltochtje


Musical Soldaat van Oranje

Soldaat van Oranje – De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van de grootste verzetshelden uit onze vaderlandse geschiedenis: Erik Hazelhoff Roelfzema. Aan het begin van de oorlog ontsnapt Erik naar Engeland van waaruit hij zendapparatuur naar Nederland smokkelt en als piloot betrokken is bij bombardementen op Duitsland. Hij wordt adjudant van Koningin Wilhelmina en ontvangt voor zijn verzetswerk al tijdens de oorlog de Militaire Willemsorde, de hoogste Koninklijke onderscheiding. Zijn beroemde boek Soldaat van Oranje werd in 1977 verfilmd met Rutger Hauer in de titelrol en is nu op vernieuwende wijze te zien als musical in de TheaterHangaar op Vliegveld Valkenburg in Katwijk.

Bestel hier kaarten