Ergens wonen willen we allemaal. Huisje, boompje, beestje. Als we kinderen mogen krijgen is het plaatje compleet. Uiteraard willen we ons leven en het interieur inrichten zoals we willen. Kik eens rond en doe wat ideeën op.

huishoudelijk interieur huisdieren kinderen & speelgoed doe-het-zelf/ klussen tuin & buiten voor de baby


Werkspot, geen klus te gek

Je bent blij dat je in een leuk huis woont, of juist gevonden hebt.  Alleen dan begint het: er zijn altijd  klussen te doen in en om het huis. Soms ben je handig, andere klussen besteed je liever uit. Op Werkspot.nl kun je vrijblijvend je klus plaatsen en op zoek gaan naar de juiste vakman. Er is geen klusje te gek. Vakmensen reageren op jou klus en geven een eventuele prijs op. Zo kun je een keus maken. Eveneens kun je reviews lezen over wie wel bevalt en wie minder. bezoek de site


 Ontdek nu de waardevolle kennis over opvoeden die veel ouders pas na jaren weten
ebook-wijs opvoeden
  • Beleef meer plezier aan het ouderschap
  • Houd meer energie over voor jezelf en je kind
  • Leer effectiever en verantwoord opvoeden
  • Versterk het vertrouwen in jezelf als ouder
  • Stop met twijfelen of je ‘het wel goed doet’
  • Geef jezelf een flinke voorsprong als ouder en opvoeder

kijk hier voor meer informatie


Veiligheid

Niets is zo vervelend om thuis te komen en er is ingebroken. Naast de rommel en dat er spullen zijn verdwenen ben je ook het gevoel van veiligheid kwijt. Bescherm daarom je huis met een goed alarmsysteem. Of je aangesloten wilt zijn op een meldkamer hangt af van je keus en of je een abonnement erbij wilt. Wil je dat wel?  Neem dan, als dat mogelijk is, brandmelders, zodat de hulpdiensten al gewaarschuwd worden als jij (alleen of met je gezin) probeert naar buiten te komen.


Het eerste alarmsysteem dat volledig via internet werkt. Het gebruik van internet opent een wereld aan nieuwe mogelijkheden en biedt tegelijkertijd een enorm kostenvoordeel. WoonVeilig maakt beveiliging hiermee in een klap interessant voor iedereen.

Met het WoonVeilig alles-in-één alarmsysteem is uw woning 24 uur per dag en 7 dagen per week draadloos beveiligd tegen inbraak-, brand- en waterschade. Bovendien kunt u er met uw persoonlijke WoonVeilig account op www.woonveilig.nl vanaf overal ter wereld bij. Met de WoonVeilig Camera kunt u zelfs 24 uur per dag thuis live beelden bekijken. En als er een alarm is stuurt Woonveilig.nl direct een SMS bericht met de beeldopname.
Het WoonVeilig Alarmsysteem is bekroond met 5 sterren door het tijdschrift Computer Idee en is bovendien aanbevolen in het VARA consumentenprogramma KASSA, de Telegraaf, het AD en Quest.

Beveiligd voor € 8,95 pm


Woonruimte

Huren

Een eigen stekje op deze aardbol  om te leven moet wel betaalbaar zijn. Het is niet voor iedereen weggelegd om een huis te kopen. Daarnaast wil ook niet iedereen in zorgen leven of de kosten van het onderhoud op te brengen zijn.

Huren is een goede optie als je wel ergens wilt wonen maar niet voor onvoorziene uitgaven aan je woning wilt komen te staan. Het onderhoud is voor de verhuurder. Veel verhuurders bieden daarnaast ook een service abonnement aan voor enkele euro’s per maand, zodat kleine reparaties in huis ook worden uitgevoerd. Lekkende kraan, kapotte stortbak of riool verstopt? Dit wordt dan voor je opgelost.

Wil je om een of andere reden weg uit je huis dan zeg je de huur op en heb je geen zorgen of je huis wel verkocht wordt voor een goede prijs.
Weten of je de huur kan betalen en of je misschien recht hebt op een compensatie van de door jou te betalen huur kijk dan voor meer informatie en aanvragen huurtoeslagen op de site van de belastingdienst. naar de site

Ingewikkeld al dat gedoe met toeslagen? Je kunt het ook voor je laten doen. Voor het aanvragen, wijzigen en het stopzetten zonder gedoe met formulieren en belastingdienst op Huurtoeslag.nl 

Bij Huurtoeslag.nl kun je gratis berekenen of je recht hebt op huurtoeslag. Voor het aanvragen met de hulp van deze intermediair wordt eenmalig €29.50 gerekend. Nadat de aanvraag is ingediend nemen de deskundigen contact met je op en nemen alle gegevens door, zodat je de maximale toeslag ontvangt. Gewoon snel en makkelijk huurtoeslag aanvragen volgens een stappenplan.


Koophuizen

 

Je wilt je huis verkopen, maar via de makelaar gaat dat niet zo snel. Een mooie aanvulling is Houseboost, een compleet marketingpakket waarbij je huis snel onder  de aandacht komt bij meer dan 10 verschillende woningwebsites voor een maximaal resultaat. Meer informatie


kamers

Op zoek naar een kamer?

Bij Kamer.nl vind je duizenden kamers. Studenten vinden hier hun droomkamer. Of heb je juist een kamer te huur? Die is gratis te plaatsen.


Vaste lasten blijven toch de grootste hap van wat je kwijt bent van het maandelijks inkomen. Het is toch fijn om nog een deel van het inkomen te kunnen besteden zoals je dit wilt. Zoeken naar besparingen op telefonie, energie , abonnementen of goedkoopste verzekeringen/ leningen kan heel veel opleveren. Naar meer financieel

Sloop de crisis, bekend van de televisie, heeft ook een eigen website.

Je kunt zelf op zoek gaan naar besparingen, maar door je aan te melden bij de website bespaar je veel tijd.

Ontvang ook leuke aanbiedingen op gebied van energie, telecom en verzekeringen. uiteraard is het allemaal geheel vrijblijvend